İDEAMODA KONFEKSİYON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 

101 Ada 11 numaralı Parselde faaliyet göstermektedir.

IDEA MODA, kaliteli ve yenilikçi üretim anlayışı ile dokuma hazır giyim sektörünün lider firmalarından biri olma hedefiyle 2010 yılında İstanbul'da kurulmuştur. IDEA MODA, kaliteli ve yenilikçi üretim politikası ile kısa sürede dokuma hazır giyim imalatında aranan firmalardan biri olmayı başarmıştır. 

IDEA MODA, birinci sınıf dokuma giysi tasarımı ve üretim hizmetlerinde uzmanlaşmıştır.

Avrupa ve ABD'deki en tanınmış perakendecilerden bazıları ile çalışmaktan gurur duyuyoruz; Escada, Karl Lagerfeld, Claudie Pierlot, Zadig & Voltaire, Sonia Rykiel, Alice & Olivia, Strese, Surface to Air, Faith Connexion, Comme des Garçons, Castro, Cuyana, Alix, King Louis, Reformasyon, ALC, Newhouse, Apart ve Antropoloji. 

İstanbul ve Anadolu'da bulunan 12.000 m2'lik üç üretim tesisimizle üretimimizin büyük bir kısmını kendi bünyemizde gerçekleştirmekteyiz. 

Hızlı, esnek üretim altyapımızın ve birinci sınıf konumumuzun avantajı, müşterilerimize 3 ila 6 hafta içinde teslimat yapmamızı sağlıyor. 

Hepsi en katı etik ticaret ilkelerine bağlı kalarak, kumaş tedariki ve tasarımındaki birleşik hizmetlerimizle, IDEA MODA, müşterilerimizin tüm ihtiyaçları için tek elden tasarım ve üretim çözümü sunar. 

Ayrıca IDEA MODA bünyesinde 3 marka hazır giyim markası bulunmaktadır. BIRELIN, Partners of Tomorrow ve Cotoni Home. 

IDEA MODA tasarımcılar ile birlikte her şeyin merkezinde yer alır. 

Trend, stil ve kaliteyi ön planda tutan ve süreçleri kullanan ekibimiz, podyumdan sokak stiline ve güncel pazar trendlerine kadar her şeyi göz önünde bulundurarak Showroom koleksiyonları oluşturuyor. 

Üretim 

IDEA MODA, Türkiye'de kendi yüksek vasıflı hazır giyim üretim fabrikasına sahip olmanın avantajına sahiptir - İstanbul, Samsun ve Anadolu’da bulunan üç üretim tesisi esnek üretim yetenekleri ile tasarlanmıştır. Fabrikalarımız en yüksek kalitede premium ürünler üretmek üzere tasarlanmıştır. 

Etik ticaret uygulamaları değerlerine ve kurumsal sorumluluğumuza mümkün olan en yüksek saygıyı gösterir. 

Sedex'in bir üyesi olarak, %100 görünürlük için yıllık raporlar sunuyor.

Kurumsal Sorumluluk ekibi, aynı standartların yürürlükte olmasını sağlamak için tüm alt yüklenicilerle birlikte çalışmaktadır. Bu alt yükleniciler de akredite 3. taraf denetim şirketleri (ITS, SGS, BV) tarafından denetlenmekte ve SMETA raporları Sedex'e sunulmaktadır.